Overige Beelden en Dieren

Behalve dierenbeelden, tuinkabouters en waterornamenten, hebben we nog veel meer tuinbeelden in ons assortiment. Zo hebben we Grappige Tuinbeelden en verkopen we in onze HansaCreation webshop ook Pluchen Dieren. Neem een kijkje bij de categorieën!

Grappige Tuinbeelden

Ons assortiment zit vol met grappige beelden voor in de tuin. Apen staan bekend als ondeugende dieren en dat komt in ons assortiment tuinbeelden ook goed terug. Van jetskiënde orang oetans, tot zonnende gorilla’s tot lezende chimpansees, de apen weten er altijd een feestje van te maken! Met deze beelden in je tuin word je meteen vrolijk als je naar buiten kijkt.

Andere grappige beelden zijn onder andere zonnende egels, konijnen die bloemen plukken, dassen die ijsjes eten, olifanten op luchtbedden, nijlpaarden en varkens in bikini’s, picknickende eenden, uilen die lesgeven en nog veel meer. U wilt toch ook wel zo’n grappig dierenbeeld in uw tuin?

Pluchen Dieren

U als echte dierenliefhebber heeft natuurlijk niet genoeg aan alleen dierenbeelden in uw tuin. U wilt ook als u binnen bent naar uw lievelingsdieren kunnen kijken. Hiervoor hebben wij dieren van pluche van HansaCreation. Onze pluchen dieren zijn de binnen-varianten van onze tuindieren beelden. Dit houdt in dat we van alle dierenbeelden ook een pluchen dier hebben. Zo heeft u altijd uw lievelingsdieren om u heen, ook als u wat minder in de tuin zit, bijvoorbeeld in de winter.

Onze pluchen dieren zijn handgemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor zijn de producten zo gedetailleerd afgewerkt, dat ze levensecht zijn. Daarbij wordt het milieu zo min mogelijk belast. Koop een pluchen dier!