Levensechte Pluchen Dieren

Bent u meer op zoek naar een leuk dier voor binnen? Koop dan een pluchen dier! De pluchen dieren van HansaCreation zijn allemaal handgemaakt en zo gedetailleerd afgewerkt, waardoor ze levensecht zijn. Het assortiment van HansaCreation bestaat uit knuffeldieren, handpoppenen decoratieve dieren.

Levensechte Knuffeldieren

De collectie knuffeldieren is enorm groot. Van wilde dieren zoals leeuwen en tijgers tot schattige beestjes zoals konijnen en hondjes. Deze knuffeldieren zijn zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, want zo lijkt het net alsof ze een echt huisdier hebben.

Ook voor volwassenen zijn de knuffeldieren leuk. Heeft u bijvoorbeeld een kattenallergie, maar houdt u wel van katten? Schaf dan een kattenknuffel aan. Hierdoor kunt u altijd genieten van uw favoriete beestje bij u thuis.

Dierenhandpoppen

HansaCreation heeft een uitgebreid aanbod handpoppen. Denk bijvoorbeeld aan uilen, honden, papegaaien en panda’s. Met deze handpoppen worden alle toneelspellen levensecht!

Decoratieve pluchen dieren

Voor de echte verzamelaar zijn de pluchen dieren van HansaCreation ideaal. Deze dieren lijken namelijk tot in de puntjes op hun levende variant. Daarbij zijn ze met de hand gemaakt en voldoen ze aan alle kwaliteitseisen. Een aantal van deze pluchen dieren zijn op ware grootte, van andere kunt u een schaalmodel aanschaffen. Of u nu al veel dezelfde dieren in huis hebt of een heuse (pluchen) dierentuin wilt creëren, met de dieren van HansaCreation heeft u sowieso originele decoratie in huis!

Ambachtelijke en duurzame productie

De productie van de pluchen dieren gebeurt ambachtelijk. Dat wil zeggen dat alle dieren op de traditionele wijze worden gemaakt. De productie wordt uitgevoerd door echte vakmensen die veel aandacht besteden aan de specifieke details. Hierdoor zijn alle pluchen dieren van uitstekende kwaliteit.

Daarbij is de productie van de dieren van HansaCreation volledig groen. De vulling wordt gemaakt van gerecycled plastic en de resten van het vachtmateriaal gaan naar ambachtsscholen. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min.