De leukste dierenbeelden voor in de tuin

Op zoek naar een mooi dierenbeeld voor in uw tuin of op uw balkon? Zoek dan niet verder! Door ons grote assortiment aan tuinbeelden zit uw lievelingsdier er altijd bij. Onze dierenbeelden zijn gemaakt van kunststof en tot in detail afgewerkt. Hierdoor lijken ze net echt. Welk dier staat het mooiste in uw tuin?

Kunststof Dierenbeelden van Garden Creations

Onze tuindieren zijn allemaal gemaakt van kunststof. Hierdoor zijn ze tegen een betaalbare prijs aan te schaffen en blijven ze erg lang mooi. Doordat al onze dierenbeelden weersbestendig zijn, zijn ze zeer geschikt om buiten in uw tuin neer te zetten.

Dierenbeelden als Decoratie

Onze outdoor dierenbeelden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en tot in de details afgewerkt. Hierdoor zien ze er schitterend uit en zijn ze perfect als decoratie in uw tuin of op uw balkon. Daarbij zorgen ze voor een stukje leven in de tuin.

Diversiteit aan Beelden van Dieren

Elk beeldje is uniek qua vorm, grootte, kleur en houding. Hierdoor heeft u altijd een beeld dat nog niemand anders heeft. Veel klanten kopen een dierenbeeld als cadeau voor iemand anders of als nagedachtenis aan een huisdier. Wij vinden het erg leuk om u te helpen in de zoektocht naar het dierenbeeld dat precies lijkt op het dier waarvan u een beeld wilt hebben. Door de levensechtheid van onze dieren is dit vaak ook gelukt. Benader ons gerust voor advies!

Grappige Beelden

Voor wie wat humor in zijn tuin wil, hebben we grappige beelden van dieren. Denk bijvoorbeeld aan een zonnende gorilla, een lezende egel of een tomaten-plukkend konijn. Zo word je elke keer weer vrolijk als je naar buiten kijkt of in je tuin zit!

Snelle Service & Veilige Verzending

Alle dieren in onze webshop hebben we op voorraad. Hierdoor kunnen we alles wat voor 12:00 uur besteld wordt dezelfde dag al versturen. Met de track & trace code kunt u uw bestelling nauwgezet volgen. Behalve een super snelle service, hebben wij ook een veilige verzendservice. De door u bestelde tuinbeelden worden zorgvuldig ingepakt, zodat ze onderweg niet beschadigen.